Pilares

Pilares bygger gode hjem for deg som er opptatt av kvalitet. For oss betyr det god arkitektur, en ryddig byggeprosess og hensyn til materialvalg. I tillegg er vi opptatt av at tomten utvikles på best mulig måte; både for omgivelsene, miljøet, og deg som boligkjøper.

Eiendom søkes

Vi ser alltid etter nye prosjekter som egner seg for boligutvikling i det sentrale østlandsområdet. Vår solide erfaring og kunnskap kombinert med et bredt kontaktnett av arkitekter, konsulenter, entreprenører og leverandører, gjør at vi kan vurdere mulighetene for interessante eiendommer i løpet av kort tid.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom du besitter en eiendom som du tror kan egne seg for fremtidig boligutvikling.

Om Pilares

Pilares eiendom AS ble etablert i 2013 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til en hver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt. Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i.

Vår prosess

Muligheter

Vi starter med en grundig markedsanalyse og eiendommens forutsetninger: teknisk og sosial infrastruktur, fysiske forhold, myndigheters føringer og ikke minst hensyn til omgivelsene.

Utvikling

Det er tid for regulering eller rammesøknad for eiendommen. Rådgivere og markedskompetanse engasjeres. Sammen med arkitektene former vi bygget til tomtens unike egenskaper.

Gjennomføring

Så snart prosjektet har nødvendige tillatelser starter vi salget via preferert eiendomsmegler. I samarbeid med nøye utvalgte entreprenører starter vi byggingen. Fagkompetanse, forutsigbarhet og god kommunikasjon er essensielt i denne prosessen.

Karriere

Vi er avhengige av nye, flinke kolleger for å utvikle oss videre i tråd med våre ambisjoner. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er dyktig, kreativ og ambisiøs, med kompetanse innen prosjekt- og byggeledelse. Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende prat.

Årsrapport

2018 var et spennende år for Pilares. Her kan du laste ned vår årsrapport som gir god innsikt i hva vi har jobbet med det siste året.

Last ned (PDF)

 

Tidligere årsrapporter
2017
2016

Kontakt oss