pilares

Velkommen til Epletunet

Drømmer du om mer boltreplass? Eller har dere kanskje lyst å skalere litt ned- men ikke helt klar for leilighet? Da er Epletunet av Pilares her for deg.

 • Planlegging

  Venter på godkjenning
 • Kommer snart

 • Salget er i gang

  Kommer snart

 • Forventet byggestart

  Kommer snart

 • Planlagt innflytting

  Kommer snart

Pris

Kommer snart

Estimert BRA

115 m2

Soverom

3 - 4 

Salgsstart

Kommer snart

23 boliger tett på Hokksund sentrum.

Epletunet vil bestå av 23 nye eneboliger i kjede i familievennlige omgivelser nær barneskole, barnehage og matbutikk som gjør hverdagen enklere.

Dette er moderne og bærekraftige hjem i et urbant snitt, med nærhet til alt du trenger i hverdagen - et herlig familieliv. Epletunet er perfekt for deg som ønsker å bo i et rolig område hvor det er bra for barna å vokse opp.

Gode solforhold

Utsikt

Terrasse

Felles uteområde

Sentrumsnært og barnevennlig

Området er både sentrumsnært og meget barnevennlig, med gangavstand til skole, barnehage, fotballbane og bussholdeplass, med et rikt utvalgt av servicetilbud og fasiliteter. I tillegg er det nærhet

til et naturskjønt turterreng, perfekt både for trening og rekreasjon. Det er fine turmuligheter på bla. Holtefjell, og nærhet til Hoensmarka, hvor det prepareres skiløyper om vinteren.

Området har videre nærhet til flere badeplasser som Hoensvannet, Himsjø og Junger. Ellers er det bademuligheter på Fiskumvannet/Eikern. Det er heller ikke langt til elven og Hellefossen, som er kjent for sitt eventyrlige laksefiske.

Barnehage

Røren barnehage: ca. 12 min gangavstand.

Skole

 • Røren skole (1-7. klasse): ca. 3 min gangavstand.
 • Hokksund ungdomsskole (8-10 klasse): ca. 5 min med bil.
 • Eiker videregående skole: ca. 6 min med bil.

Kollektiv

 • Bussholdeplass Røren skole: ca. 3 min gangavstand.
 • Hokksund togstasjon: ca. 6 min med bil.

Butikker

 • Butikk Kiwi Semsmoen: ca. 4 min gangavstand.
 • Hokksund vinmonopol: ca. 6 min med bil.
 • Eiker Kjøpesenter: ca. 8 min med bil.

- Et fantastisk område

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. Det er kort vei til Eiker Kvikk idrettsanlegg med bl.a. kunstgress fotballbane og friidrettsanlegg. Ved idrettsplassen er det også meget gode turmuligheter både sommer og vinter med lysløyper. Alternativt finnes også Falkbanen i Hokksund.

Håndballhallen, samt innendørs svømmehall ligger i sentrum. Det er under en halvtime til alpinbakker i både Kongsberg og Drammen.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi som ligger i kort gangavstand fra eiendommen. Alternativt finnes også bla. Rema 1000 og Spar i Hokksund sentrum. Hokksund sentrum tilbyr et rikt utvalg av butikker og spesialforretninger. Det er også kort vei til Eiker Senter med butikker og bakeri. For ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter blant Buskeruds ledende kjøpesentre.

Området har et godt offentlig transporttilbud, der den nærmeste bussholdeplassen er ved Røren Skole ligger i kort gangavstand fra eiendommen. Det er også kort vei til togstasjonen i sentrum. Med bil tar det ca. 12 min til Mjøndalen, ca. 13 min til Krokstadelva, ca. 24 min til Kongsberg, ca. 26 min til Drammen, samt ca. 56 min til Oslo S. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg eller Hønefoss.

Fra eiendommen er det trygg gangavstand til den populære barneskolen Røren. Hokksund ungdomsskole og videregående skole ligger begge i sentrum. Det heller ikke langt til Eiker videregående og andre videregående skoler. Boligen har gangavstand til flere barnehager.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Meld interesse

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter