pilares

Din trygghet er viktig.

Fastpris på forskudd

I FRØY prosjektet setter vi fastpris på alle forskudd til kr. 250 000,-
Forskuddet innbetales først ved byggestart av prosjektet

Gratis verdivurdering av nåværende bolig

Våre meglere gir deg rask og gratis verdivurdering og rådgivning for salg av nåværende bolig

Grønt boliglån

FRØY prosjektet gir deg mulighet for Grønt boliglån. Dette lånet vil gi deg bedre vilkår og betingelser for ditt boliglån, samtidig som det fremmer bærekraftig boligbygging

Tilbud om rask og god finansiering i DNB

Prosjektet har en dedikert rådgiver i DNB som kan hjelpe deg med finansieringsbevis og gi deg tilbud på finansiering av boligkjøpet. 

Din trygghet er viktig for oss, og vi ønsker at du skal føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen.

Våre dedikerte meglere i DNB Eiendom vil stå til din disposisjon for å bistå deg gjennom hele kjøpsprosessen. De vil arrangere private visninger og møter, slik at du får personlig oppfølging og kan stille spørsmål underveis. Våre meglere vil også gå grundig gjennom prosjektet og boligkjøpet med deg, slik at du får all nødvendig informasjon for å ta gode beslutninger.

Som kunde ønsker vi at du skal ha full oversikt over dine økonomiske muligheter. Derfor vil våre meglere kunne tilby en verdivurdering av din nåværende bolig, samt sette deg i kontakt med dedikert rådgiver i banken for å få finansieringsbevis og rådgivning gjennom kjøpsprosessen.

I FRØY Bekkestua-prosjektet har du også muligheten til å få grønt boliglån. Dette lånet vil gi deg bedre vilkår og betingelser for ditt boliglån, samtidig som det fremmer bærekraftig boligbygging. Vi ønsker å bidra til et grønnere og mer miljøvennlig samfunn.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til FRØY Bekkestua - et sted hvor du kan investere i din fremtid med tillit og trygghet. Ta kontakt med våre meglere i DNB Eiendom for mer informasjon eller for å avtale en privat visning.

Meld interesse