pilares
Pilares

Vår historie

Pilares eiendom AS ble etablert i 2013 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til en hver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt. Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i.

Norges beste arbeidsplass 2024

I år ble Pilares Eiendom kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work!

Vi er veldig glad for denne anerkjennelsen, som er et resultat av det dedikerte arbeidet og engasjementet hver enkelt av oss bidrar med hver eneste dag.

I Pilares tror vi på å skape et miljø der alle skal føle seg verdsatt, motivert og oppmuntret til å nå sitt fulle potensial.

Pilares Eiendom ble Great place to work sertifisert i 2022 og har siden den gang satt av tid og ressurser til å bygge en sterk arbeidskultur basert på tillit, stolthet og fellesskap!

Det er vi stolte av.

Karriere

Vi er avhengige av nye, flinke kolleger for å utvikle oss videre i tråd med våre ambisjoner. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er dyktig, kreativ og ambisiøs, med kompetanse innen prosjekt- og byggeledelse. Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende prat.

Miljøfyrtårn

Vi i Pilares Eiendom er opptatt av bærekraft. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert og jobber kontinuerlig med å redusere våre klimagassutslipp i virksomheten og i prosjektene

Vi ønsker å være en del av en bærekraftig utvikling og bidra til en bedre verden for våre kunder og samfunnet rundt oss. Du kan være trygg på at vi tar vårt ansvar for miljøet på alvor, og vi jobber kontinuerlig for å bli enda mer bærekraftige