pilares
Logo

Rekkehus for deg som er opptatt av kvalitet!


Betal kun kr 100 000,- i forskudd 

9 rekkehus solgt!

Se vår nye, oppdaterte prisliste ved å klikke på knappen under.

Pris

Fra kr.10 990 000,-

Estimert BRA

115 m² - 157 m²

Soverom

3 - 5

Salgsstart rekke D

Mai 2024

  • Planlegging

  • Kommer snart

  • Salget er i gang

  • Forventet byggestart

    Høsten 2024

  • Planlagt innflytting

    Vinter 2025/2026

Kvalitet > kvantitet

Selv om eksklusivitet ikke alltid er lik kvalitet, lar et begrenset antall enheter oss tenke og planlegge annerledes. Det lar oss ta helt andre hensyn, og det gjør at boligene kan tegnes grundigere, planlegges nøyere, og bygges med omhu. Det lar oss investere mer i hver kvadratmeter, hvert materialvalg og hvert uteområde. På den måten sikrer vi kvalitet og trivsel i alle ledd – tilpasset både store og små.

R21 arkitekter har utformet gjennomtenkte planløsninger som gir god romfølelse. Boligene vil blant annet leveres med følgende kvaliteter: 1-stavs eikeparkett, fliser 60x60 cm på gulv og vegg på bad, integrerte hvitevarer, og vannbåren oppvarming i store oppholdsrom, gang og entré.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Hver tirsdag
kl. 17-18

Nå kun kr 100 000,- i fastpris forskudd! 

Meld interesse

Livet på FRØY

På FRØY Bekkestua bor du tilbaketrukket i grønne omgivelser med private soner på begge sider av boligen, felles lekeplasser og frodige uterom. Samtidig har du Bekkestua sentrum som nærmeste nabo. Skal du inn til Oslo tar t-banen deg til Majorstuen på 16 minutter. Det er gåavstand til tre skoler, barnehager og alt av fritidstilbud.

Frøy blir et nabolag med tydelig identitet, god arkitektur og kvaliteter for deg som ønsker noe litt utenom det vanlige. Her skal livet være godt å leve, for både store og små!

Velkommen hjem til FRØY Bekkestua! 

Meget gode solforhold

Flott felleshage og gårdsrom, og egne private uteoppholdsrom 

Egen carport, med opplegg for el-billader

Alle enhetene har balkonger med gode solforhold 

Bo tilbaketrukket i grønne omgivelser, med kort vei til det du trenger i hverdagen

På FRØY bor du tilbaketrukket i grønne omgivelser med private soner på begge sider av boligen, felles lekeplasser og frodige uterom. Samtidig har du Bekkestua sentrum som nærmeste nabo. Skal du inn til Oslo tar t-banen deg til Majorstuen på 16 minutter. Ut å reise? Flybussen finner du tre minutter gange unna. Skal barna gå eller følges til skolen, gjøres det trygt og enkelt med flere skoler i gangavstand. Bilen parkeres i egen carport. Om sommeren kan dere nyte solen fra morgen til kveld, og på vinteren blir verken snø eller slaps et problem – fortauene i nabolaget har nemlig varmekabler. 

På FRØY skal folk bo og leve godt i grønne, lyse og trivelige omgivelser, med god plass til barnelatter, lek og moro. 

Nyheter

Meld interesse

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter