pilares
Logo

Med luftig beliggenhet mellom trærne på Ullerntoppen skal vi bygge 23 gode hjem i harmoni med naturen, der familiens ve og vel står i sentrum.

Logo
Logo

Vi mener at når barna har det bra, vil de voksne også ha det bra. Livsfasen med småbarn kan være hektisk, men når det tilrettelegges for god hverdagslogistikk, føles hverdagen og livet bra. Vi skaper frodige og trygge rammer der familien kan vokse, blomstre og utfolde seg. Et sted der naboer kan dele gleder, opplevelser, utfordringer, og kanskje også dele på kjøring til barnas fritidsaktiviteter.

De stedstilpassede boligene ligger naturlig til mellom trær, busker og terreng, med luftig og solrikt beliggenhet på Oslo vest. Der det trygge og etablerte nabolaget på Ullerntoppen og de bilfrie fellesområdene på tomten legger til rette for best mulig oppvekstvillkår.

 • Planlegging

  Venter på godkjenning

 • Kommer snart

  Vår 2024

 • Salget er i gang

  Sommer 2024

 • Forventet byggestart

  Høst 2024

 • Planlagt innflytting

  Vinter 2025

Senk skuldrene. Hør barnelatteren som bærer mellom trærne. Se barna utfolde seg i naturterrenget og på lekeplassene. Fortell historier om eiken rundt bålpannen. Se små og store fotspor som har løpt trygt rundt på Ullerntoppen. 

Logo

Eiken symboliserer freden, naturskjønnheten og tryggheten som skal speiles i det nye nabolaget. På den trygge og bilfrie tomten, omringet av naturen, og med naboer som er i samme livsfase, setter vi barnefamilien i fokus. Med gjennomtenkte boliger og planløsninger får familien det de trenger i en moderne og funksjonell bolig tilpasset barnefamilier.

Dette gir familien større rom til å fokusere på det som virkelig betyr noe – å omfavne familien og få tid til hverandre.

Status

Rammesøknad er sendt

Entreprenør

Ikke valgt

Salgstart

Tentativt 2024

Ferdigstillelse

Tentativt 2025

Adresse

Vesteråsveien 16 og 18, Oslo

Meld interesse

Utforsk andre prosjekter