pilares

Furulund, trinn 2

Kommer for salg i 2024!

 • Planlegging

  Venter på godkjenning
 • Kommer snart

  Vår 2024

 • Salget er i gang

  Høsten 2024

 • Forventet byggestart

  Vinter 2024

 • Planlagt innflytting

  Vinter 2025

Hvorfor dette prosjektet

I Vækerøveien med flotte solforhold og utsikt utvikler vi nå trinn 2 med innholdsrike familieboliger. Den arkitektoniske kvaliteten på fasader og interiør skal avspeile det flotte nabolaget. Prosjektet vil legge til rette for en enklere hverdag med parkering kjeller, skjermede og private uteplasser samt hyggelige felles leke- og oppholdsplasser. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, barnehager og skoler.

Pris

Kommer

Estimert BRA

Kommer

Soverom

Kommer

Estimert salgsstart

2023

Kvaliteter med boligen

I prosjektet er det særlig lagt vekt på et særpreget arkitektonisk uttrykk så vel som funksjonelle planløsninger for en kresen og aktiv familie. Det er svært gode oppholdsarealer med store vindusflater og et gjennomgående lys. Solrike uteplasser på begge sider av boligen med både dag- og kveldssol. På den ene siden har man terrasse med utgang til hage, og på den andre siden må det fremheves den særlig private og karakteristiske uteplassen ved kjøkkenet og inngangspartiet; Et vakkert atrium som er med på å skape den unike identiteten og særpreget i rekkehusprosjektet. 

Gode solforhold

Utsikt

Takterrasse

Felles uteområde

Beliggenhet

Eiendommen er attraktivt og solrikt beliggende i et veletablert villa-/boligområde på Furulund/ Bestum - på den nedre delen av Ullern. Det er kort vei til skoler og barnehager, samt de fleste av byens fasiliteter. Fra eiendommen er det kort vei til matvarebutikk og til trikkeholdeplass . Det er ca. 1 km til CC-Vest kjøpesenter som har et meget godt utvalg av butikker, bank, treningssenter, kafeer, vinmonopol, etc.  

Kollektiv

Buss - 100 m

Skole

Ungdomsskole - 350 m

Barnehage

50 m

Butikker

Rema 1000 - 200m

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Meld interesse

Ta kontakt

Utforsk andre prosjekter