pilares

Prosjektets fremdrift med høy forutsigbarhet

Byggingen er allerede i gang, og boligene er klare til innflytting høsten 2024. Denne forutsigbarheten gjør det enklere for deg å planlegge salget av boligen din.

  • Planlegging

    Godkjent detaljregulering

  • Byggestart 

    April 2023

  • Innflytting

    Høst 2024

Antall boliger

15

Pris

6 900 000,-  til  26 500 000,-

Størrelse

63 m2 - 130 m2

Soverom

2 - 3

Salgsstart

I salg nå

Sydvestvendt med meget gode solforhold til alle uteplasser. Både felles og privat

Parkmessige fellesområder og egne private balkonger

Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg, med opplegg for el-billader

Alle leiligheter har en tydelig identitet, god arkitektur og høy kvalitet.

Når man bygger kun 15 boliger kan man tenke annerledes

Sæter 15 er utformet for deg som ønsker noe annet enn det man vanligvis finner på det tradisjonelle boligmarkedet. Selv om eksklusivitet ikke nødvendigvis er det samme som kvalitet, gir et begrenset antall boliger oss muligheten til å tenke og planlegge annerledes. 

Anerkjente og prisvinnende Lund og Slaatto Arkitekter har designet et elegant bygg med personlighet og karakter, som skiller seg fra den store, brede boligbyggingen. 

Utvendig blir det et flott arkitektonisk bygg med teglstein, store vindusflater og inntrukne balkonger. Innvendig vil du oppleve gode luftige planløsninger som gir elegante leiligheter med god romfølelse. Boligene leveres blant annet med følgende kvaliteter: ekstra takhøyde på 260 cm, store vinduer for å skape luftige rom, god oppbevaringsplass, varme i alle gulv og med mange muligheter for å skreddersy løsninger for både innredning, farger og materialer. Interiørarkitektene Paulsen & Nilsen står bak interiørkonseptet. I Sæter 15 vil hver leilighet bli et unikt hjem.

Bo i hjertet av populære Nordstrand med alt i gangavstand


Nordstrand og Sæter ligger praktfullt til, midt mellom skog og mark, fjorden og alle strendene. Med kort vei til knutepunktet Sæter, og med fredelige villaer i nabolaget, bor du midt i hjertet av Nordstrand. På Sæter torg finner du et bredt utvalg av servicetilbud med butikker, caféer og restauranter. Skal du ned til Oslo sentrum kan du velge mellom trikk, buss eller tog. Det er også kort vei til friluftsliv enten du vil bade og sole deg på Katten eller gå i skogen i Østmarka. Folk flytter sjelden fra Nordstrand, det er fordi de trives så godt her.

Kaffebrenneriet
På sæter torg finner du Kaffebrenneriet og det er alltid godt med en god kaffe med på spaserturen.

Sæter torg
Butikker, spisesteder og næring. Hyggelig samlingssted for hele Norstrand å slå av en prat.

Friluftsliv
Bydelen ligger praktfullt til, midt mellom skog og mark, fjorden og alle strendene.

Trikk 19/13
Tar deg behagelig og trygt fra Sæter til Ekebergparken og Ekebergrestauranten, eller Oslo sentrum.

Sykkel
Sæter er et knutepunkt for svært gode sykkelveier. Mot sentrum kan du følge egen sykkelvei langs Ekebergveien til Holtet.

Lambertseter senter
med et stort antall butikker, serveringssenter og Vinmonopol.

Kino
Symra Kino ligger på Lambertseter senter og har et bredt utvalg av filmer.

Godt naboskap og fellesskap i et lite sameie

Mange som flytter i leilighet på Nordstrand har bodd i enebolig i området i mange år, og er blitt godt vant med å ha en håndfull gode naboer der alle er på hils og på fornavn med hverandre. Overgangen fra enebolig til leilighet kan være stor for mange, plutselig er det veldig mange ukjente ansikter som bor vegg i vegg.

Å bo i et sameie med bare 14 naboer legger til rette for et godt naboskap og fellesskap der samhørighet og vennskap kan blomstre. Her vil man kunne dele både glede, latter, og til og med utfordringer sammen. Det vil bli et sted der vennskap skapes og naboer kan bli til omgangsvenner.

Et lite sameie har også fordelen av å kunne dele ressurser og ansvar på en enklere måte. Ved å være et mindre sameie kan man samarbeide mer effektivt, ta beslutninger raskere og finne løsninger som gagner alle.

Vil du bo i et sameie med 14 naboer eller med 98 naboer?

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Jeg ønsker mer informasjon om dette prosjektet. 

Ta kontakt med meg, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan.

Utforsk mer om prosjektet

Utforsk andre prosjekter