pilares

Din trygghet er viktig.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til SÆTER 15 - et sted hvor du kan investere i din fremtid med tillit og trygghet.
Vårt ønske at du skal føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen, derfor har vi satt sammen en pakke som består av følgende: 

Fastpris på forskudd

Som kjøper i SÆTER 15 betaler du en fastpris på kr. 100 000,- i forskudd for din nye leilighet. Resten av kjøpesummen betales i forbindelse med overtagelsen.*

Mulighet for utsatt overtagelse

Hvis salget av din nåværende bolig bolig tar lenger tid enn planlagt, tilbyr vi muligheten for utsatt overtagelse og oppgjør av leiligheten i SÆTER 15. Du kan skyve på overtagelsen i SÆTER 15 med inntil tre måneder.
Forutsetningen er at du har lagt ut din nåværende bolig for salg senest tre måneder før den kontraktsfestede overtagelsen av leiligheten i SÆTER 15.**

Grønt boliglån

SÆTER 15 er et bærekraftig prosjekt og gir deg som kjøper  muligheten til å få grønt boliglån hos banken. Lånet vil gi deg bedre vilkår og betingelser for ditt boliglån, samtidig som det fremmer bærekraftig boligbygging. Vi ønsker å bidra til et grønnere og mer miljøvennlig samfunn. Spør oss, så hjelper vi deg med å sette deg i kontakt med banken. 

Verdivurdering av nåværende bolig

Som kunde ønsker vi at du skal ha full oversikt over dine økonomiske muligheter. Derfor vil våre meglere kunne tilby en verdivurdering av din nåværende bolig, samt sette deg i kontakt med dedikert rådgiver i banken for å få finansieringsbevis og rådgivning gjennom kjøpsprosessen

*Profesjonelle kjøpere betaler 10 % forskudd av kjøpesummen.

**Boligen må være lagt ut for salg på det åpne markedet senest tre måneder før estimert overtagelse, som er oktober 2024. Muligheten for fleksibel overtagelse gjelder kun for forbrukerkjøpere.

Jeg ønsker mer informasjon om dette prosjektet. 

Utforsk mer om prosjektet