pilares

Velkommen hjem til Langbakken på ÅsI nærheten av Ås sentrum utvikler vi nå et nytt, inkluderende og trygt nabolag tilpasset ulike livssituasjoner. Med et luftig og grønt uteområde skal Langbakken bli et hyggelig samlingspunkt både for nye og gamle innbyggere; for studenter, godt voksne, enslige og barnefamilier.

Velkommen hjem til gode naboer, frisk luft og et godt liv på begge sider av dørstokken. Velkommen hjem til Langbakken på Ås.

Logo

Planlagt fremdrift

  • 2023

    Utvikling
  • 2024

    Salgsstart
  • 2025

    Innflytting

Prosjektet

Velkommen hjem til et nytt kapittel
i fremtidens Ås
 

Sammen med Ås kommune skal vi tilrettelegge for et mangfoldig nabolag der ulike mennesker kan leve gode liv, både privat og sosialt. Når Langbakken nå skal utvikles gjøres det derfor både for fremtidige tilflyttere og for allerede etablerte Åsfolk. For Langbakken er ikke som alle andre boligprosjekter. Langbakken er for deg og for meg. For studenten, pensjonisten, og barnefamilien. For akademikeren, snekkeren og sykepleieren. Og, ikke minst, for Ås.

Når vi bygger et nytt nabolag ønsker vi at det skal være et godt sted å leve - for alle dere som skal bo på Langbakken og alle de som kommer innom. 


Gode solforhold

Parkmessige utearealer

Bilfritt nabolag (parkeringskjeller)

Beliggenhet

Velkommen hjem til frisk luft og alt du trenger i gangavstand

På Langbakken på Ås er du aldri langt unna. Ikke langt unna kafébesøk, fotballtrening, jobben i Oslo eller skolen. Eller turområder, fuglekvitter og ro i sjela. Mens bilfrie utearealer gir plass til barnelek og god søvn, åpner gangavstand til sentrum for cafébesøk og kultur. Med flotte friluftsområder rett utenfor døra, et inkluderende nabolag med likesinnede naboer og befriende småbymentalitet blir oppveksten trygg, hverdagen god og helgen innholdsrik.

Langbakken er sentralt plassert og har kort vei til det du trenger i hverdagen:

Skoler

Rustad barneskole, Ås ungdomsskole, Ås vgs, NMBU, Kulturskolen i Ås

Barnehager

Rustadskogen barnehage og Dysterlia barneheage

Servicetilbud

Rema 1000, Extra Ås, Esso, café

Kollektivtilbud

Ås stasjon (tog), Ås videregående skole (buss), Sentralholtet (buss)

Fritidstilbud

Ås stadion, Åshallen, Ås treningssenter, Ås kulturhus, Storebrand stadion

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Om Ås

Velkommen hjem til en idyllisk og fremtidsrettet småby

Du tenker kanskje at du må velge mellom by og bygd? Mellom servicetilbud og natur? Kort vei til skolen og et rikt kulturtilbud? Da kjenner du kanskje ikke godt nok til Ås. Med lange tradisjoner og sterk egenart forankret i natur, jordbruk og utdanning, er Ås en småby med sterk identitet og store ambisjoner.

Selv om småbyen nå utvikles og vokser videre vil Ås alltid være Ås. Sjela, egenarten og identiteten vil stadig bestå, men mulighetene, tilbudene og bokvaliteten økes.

Om nybygg

Velkommen hjem til lavere strømregninger og godt inneklima

Ved kjøp av nybygg kan du si farvel til oppussingsbehov og hei til frihet, sunt inneklima og lavere strømregninger. På Langbakken bygger vi gode, bærekraftige og miljøvennlige boliger med gode garantier og lavere kjøpskostnader.

Meld interesse for Langbakken på Ås

Ønsker du å bli oppdatert på hva som skjer fremover? Skriv inn din kontaktinformasjon her, og så vil vi sende deg nyhetsbrev når vi har noe nytt og spennende å dele med deg.

Langbakken 20, 1430 Ås

Om Pilares

Pilares Eiendom AS ble etablert i 2013 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til enhver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt.

Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i.


Utforsk andre prosjekter