pilares
Logo

Velkommen hjem til Langbakken på ÅS

I nærheten av Ås sentrum utvikler vi nå et nytt nabolag tilpasset ulike livssituasjoner. Med en luftig og grønt uteområde skal Langbakken bli et hyggelig samlingspunkt for både nye og gamle innbyggere; for studenter, godt voksne, enslige og barnefamilier.

Velkommen hjem til gode naboer, frisk luft og et godt liv på begge sider av dørstokken.

Velkommen hjem til Langbakken på Ås


Planlagt fremdrift

  • 2023

    Utvikling
  • Q1 2025

    Salgsstart trinn 1

  • Q1 2027

    Innflytting trinn 1

Nyheter

Prosjektet

Velkommen hjem til et nytt kapittel
i fremtidens Ås
 

Sammen med Ås kommune tilrettelegger vi for et mangfoldig nabolag, der ulike mennesker kan leve gode liv, både privat og sosialt. For Langbakken er ikke som alle andre boligprosjekter. Langbakken er for deg og for meg. For akademikeren, snekkeren og sykepleieren. Og, ikke minst, for Ås. 

Med luftige og grønne uteområder blir Langbakken et hyggelig samlingspunkt for både unge og gamle innbyggere; for studenter, godt voksne, enslige og barnefamilier. Enten du bor i toppen av Ospelunden, i livlige omgivelser ved Lekeplassen, eller om du er en av de mange som trives best i eviggrønne Signaturhagen.

Gode solforhold

Parkmessige utearealer

Bilfritt nabolag (parkeringskjeller)


Finn påske-stemningen i Langbakken!  

Påsken nærmer seg med raske skritt og hva er vel ikke bedre enn å møtes for en morsom og spennende påskeeggjakt?

Vi ønsker å invitere barn og ungdom i følge med foreldre, onkel, tante eller bestemor til en spennende påskeeggjakt i hjertet av Langbakken. Møt påskeharen i Langbakken 20, onsdag 20. mars kl. 17-19, og vi lover deg en morsom ettermiddag for store og små.

Vi oppfordrer alle deltakere til å ta med seg leteinstinktet og godt humør. Det blir servert boller og brus mens du deltar på aktiviteten. Vi har fylt opp påskeeggenene med godteri! Ett egg pr barn mellom 2-15 år)

Det koster ingenting å delta.

Beliggenhet

Velkommen hjem til frisk luft og alt du trenger i gangavstand

I Langbakken på Ås er du aldri langt unna. Ikke langt unna kafébesøk, fotballtrening, jobben i Oslo eller skolen. Eller turområder, fuglekvitter og ro i sjela. Mens bilfrie utearealer gir plass til barnelek og god søvn, åpner gangavstand til sentrum for cafébesøk og kultur. Med flotte friluftsområder rett utenfor døra, et inkluderende nabolag med likesinnede naboer og befriende småbymentalitet blir oppveksten trygg, hverdagen god og helgen innholdsrik.

Langbakken er sentralt plassert og har kort vei til det du trenger i hverdagen:

Skoler

Rustad barneskole, Ås ungdomsskole, Ås vgs, NMBU, Kulturskolen i Ås

Barnehager

Rustadskogen barnehage og Dysterlia barneheage

Servicetilbud

Rema 1000, Extra Ås, Esso, café

Kollektivtilbud

Ås stasjon (tog), Ås videregående skole (buss), Sentralholtet (buss)

Fritidstilbud

Ås stadion, Åshallen, Ås treningssenter, Ås kulturhus, Storebrand stadion

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Om Ås

Velkommen hjem til en idyllisk og fremtidsrettet småby

Du tenker kanskje at du må velge mellom by og bygd? Mellom servicetilbud og natur? Kort vei til skolen og et rikt kulturtilbud? Da kjenner du kanskje ikke godt nok til Ås. Med lange tradisjoner og sterk egenart forankret i natur, jordbruk og utdanning, er Ås en småby med sterk identitet og store ambisjoner.

Selv om småbyen nå utvikles og vokser videre vil Ås alltid være Ås. Sjela, egenarten og identiteten vil stadig bestå, men mulighetene, tilbudene og bokvaliteten økes.

Om nybygg

Velkommen hjem til lavere strømregninger og godt inneklima

Ved kjøp av nybygg kan du si farvel til oppussingsbehov og hei til frihet, sunt inneklima og lavere strømregninger. I Langbakken bygger vi gode, bærekraftige og miljøvennlige boliger med gode garantier og lavere kjøpskostnader.

Meld interesse for Langbakken på Ås

Ønsker du å bli oppdatert på hva som skjer fremover? Skriv inn din kontaktinformasjon her, og så vil vi sende deg nyhetsbrev når vi har noe nytt og spennende å dele med deg.

Langbakken 20, 1430 Ås

Om Pilares

Pilares Eiendom AS ble etablert i 2013 av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Vi setter helheten i prosjektet foran den siste kronen; reisen fra idé, til første spadetak og frem til nøklene ligger i hånden skal føles trygg og profesjonell. Vi er løsningsorienterte, og opptatt av å lytte til kundene. Vi er helt uavhengige og setter til enhver tid sammen det beste teamet for hvert prosjekt.

Vi er et godt valg fordi vi har hjertene våre i prosjektene, erfaringen til å finne løsninger og samarbeidspartnere til å gjøre det grundig. Vi streber etter å etterlate et positivt avtrykk i nabolaget vi utvikler prosjekter i. Vi brenner for å skape gode hjem og er stolte av prosjektene våre. Så stolte at vi aldri setter en spade i jorda for et hjem vi selv ikke kunne tenke oss å bo i.

Om Signaturhagen

Signaturhagen Bolig AS er en boligutvikler som bygger moderne leiligheter med stor vekt på unike fellesarealer hvor hagen i prosjektene er prikken over  i`en. Vår visjon er å bygge stedstilpassede prosjekter med sosial bærekraft som et grunnleggende prinsipp. 

Selskapet har siden 2016 utviklet en boform som gir mer enn kún tak over hodet. Den sosiale boformen Signaturhagen bygger sitt konsept på, viser den voksende trenden som hevder at fremtidens boligform vil handle mye om sosial bærekraft og mulighet for delekultur.

Selskapet er i god vekst og har på kort tid vunnet både arkitekturpris i en kommune og kåret til en av vinnerne for boligprosjektkonkurranse for «hvordan skal vi bo i framtiden» i en annen. 


Utforsk andre prosjekter